Sunday, May 24, 2015

tears weeks

Assalamualaikum.
minggu last exam ni cam equals to mood cuti dah. takde mood nak exam dah. kena sekolah lagi seminggu before cuti lagi lahh, rasa nak bakar sekolah tu. mesti cikgu prepare banyak homework, tak lupa cikgu yang tunjuk result kasi kita rasa bersalah masa cuti dua minggu dgn result tu. kalau lawa takpe gak. kalau hodoh? ah godie.

sedar tak sedar,
sebulan dah berlalu dari masa memula tau cap nak pindah. time tu semua cam, lek ada sebulan lagi. cap kena exam dulu. sekali ha kau, laju je sebulan tu habis. cap pun dah pindah. orang kata, dah tengah tahun la. takyah la pindah lagi. tapi what to do. intergomb seems better for her. obviously, sbp kot. tapi awi kata welcome to hell haha sana susah nak fly. ada duri serta grill everywhere haha nasib baik cap jenis duduk asrama diam diam. bukan suka keluar cam aku. kalau aku masuk mau mati kebosanan haha. khamis malam jumaat, malam last cap was so special do. we made a circle of f4 kl's batch and aku dengan dilah bawak cap masuk sambil tutup mata dia pakai tuala. ya Allah, sakit dia tu bila cap genggam tangan aku sebab dia takut sangat kiteorang buat apa kat dia, Allah je tahu. tangan keras nak mati ada besi agaknya. then, bawak cap duduk tengah tengah pastu sorang sorang describe syaf. well, most of them kata cap garang serta kuat membebel. obviously. then wahidah kasi sajak bapaklah, sedih gila. ayat first dia je buat aku dah sebak. Dulu yana, sekarang kau. aku harap ni yang last. and malam tu semua salam nangis nangis. walaupun nampak jurang perbezaan dia tu bila cap peluk aku ((faktor ketinggian)) tapi memang bahu cap basah dengan air mata kiteorang je lah kan hahaha. dilah siap lap hingus. ok tipu je.
the hardest part is, mak dia ambik awal gila kot jumaat tu. baru ingat nak lepak lelama sampai petang. tetiba balik asrama, mak dia dah sampai. lepas babai kereta dia, air mata cam taknak benti mengalir macam waterfall weh. aku mampu ambik diary dia je buat kenangan (': ((which is aku tak ingat aku letak mana sekarang))

entah lah, tadi pun abang sakat aku sikit, aku dah nangis. gentle ah aku ambik cengeng yana ni aduhh. sebab memula aku taknak nangis pun serious. tetiba ibu kata, abang tu tunggu anis nangis dulu baru dia benti kacau. pastu tidak semenamena, air mata mengalir tanpa disuruh alahai. macam budak budak. hahaha aku pun takpaham pahal la dia punya annoying bila boring tu lepas kat aku. alamak sepak kang. masalahnya annoying nak mati rasa nak tumbuk tumbuk je. hm last last belanja big apple pujuk aku yasss berbaloi merajuk ni. dapat makanannn hahaha

guys, doakan result exam ppt. aku rasa semua kecundang. tapi harapnya tak lah. tapi.. hm redha je lah. okbai semua.
oh lupa, lagi dua hari dah boleh panggil enam belas dah. how i wish kau ada sekali kat sini. rindu weh. really, imy.

No comments:

Post a Comment