Sunday, July 12, 2015

ramadhan kareem

Assalamualaikum.

ramadhan is leaving bruh. four days left and how's your ibadah?
moga kita sesama istiqamah untuk teruskan what we've been striving for this ramadhan.

masyaAllah sisturr bulan puasa ni makin banyak pulak tidur kat kelas. bukan apa, kang kata bising hyper sangat kata tak puasa pulak. entah lah nak. tapi paling best bila dapat take 5 banyak kali haha meja yang keras tu rasa macam bantal je bila letak kepala. lol if you know what i mean
hm nothing special since haritu seminggu ulang alik sebab takde air pastu nak iftar sesama pun takde rezeki since ramai balik malam ((termasuk aku)). hm lagi pun kalau nak iftar yang semua ada yang still maahad memang boleh kira bape ketul je tinggal hm.
nini jahat gila bagitau hari khamis and khamis tu lah last day dia. kau tau tak sedih dia tu macam mana bila tak dapat nak tinggalkan kenangan untuk dia masa harihari akhir dia. takdapat nak buat prank or nyanyi or pape je. sedih tau walaupun kau tak kisah. kawan tiga tahun yang banyak bagi nasihat kalau aku nak buat jahat hm memandang kan nini seorang exco yang berwibawa ((aku pka lagi lah berwibawa hahahaha)) thanks for everything nek. aku akan sentiasa ingat pesan dan nasihat kau, we love you.


Alhamdulillah got the chance to iftar at masyi's house with this monkeys
weh dah nak raya ni jangan makan banyak sangat. pesan untuk aku jugak haha okbai nak buka dah. salam ifthorr semua (:

;the fastest ramadhan i can say;

No comments:

Post a Comment