Saturday, August 8, 2015

eid mubarak

Assalamualaikum.

salam aidilfitri semua. minta maaf bebanyak kalau ada buat salah. zahir mahupun batin. maafla, manusia kan, taksempurna.
raya kali ni ntle ah lost mood gila taktau pegi mana. everything seems different, yelah makin besar, duit raya makin sikit, nak contact semorang pun susah skang. kecuali first raya lah yang semua spam gambar raya kat ws. tahun ni macam takde rezeki dah je nak pegi beraya reramai cam tahun lepas. asalla bebudak ni duduk sbp ei. dengan asrama lagi tetiba takbalik lama, saja je buat sekolah ganti bagai, macam takleh buat masa takbalik wajib je ei emo ni marah ni.
sebab aku rindu semua. nak jumpa semua..

last week pergi pantai kelanang memang kasi release stress sikit. lelagi layan ainul yang nak lari lari tepi pantai tu ok lah kita yang matured ni layankan aje. bukan nak kata apa, dia cam bersyukur gak sebab aku tak tergolong dalam kanak kanak yang main buaian yang kat pokok tu sampai jatuh bedebuk dua hari pening tak sudah. hahahaha kau nampak tak tragis dia tu. bunyi tiga orang tu jatuh kalau boleh taknak kuat lagi nasib cikgu takdengar hahaha
nak dijadikan cerita, memula baby dengan bariah lek je main. tetiba datang seorang insan yang tak sedar dia dah gemuk, adilah, nak join main sekali. bende tu mana boleh main tiga orang la sakai haha. elok je kira sampai tiga, terus dorang rolling kebelakang dan malangnya kepala mendarat dahulu. pastu semua bangun sebab nak tengok cikgu ada ke tak ((padehal nak cover malu tu haha))
overall we're having fun lah jugak eventhough lawatan ni taksama macam rehlah kan sebab takcomplete. well looking forward for mukhayyam (':



;Raya is a celebration, but I dont know what is worth celebrating looking at my deeds this Ramadhan;

No comments:

Post a Comment