Tuesday, November 24, 2015

espiyem

Assalamualaikum.

tetiba haritu abang cakap ceni,
"eh bila anis nak habis sekolah ni. lambatlah. abang akak semua dah keje dah."
takguna punya abang.
haha iye iye tahun depan dah spm dah, nak habis sekolah dah. nanti masuk u abang kena bagi duit raya jugak bukan anis boleh keje pun pastu bagi abang duit haa amek

sedar tak sedar nak habis sekolah dah hu8. sedih. i'm not ready for spm yet do seriously.
tbh aku rasa ter-inspired dengan f5 kl yg dapat straight a's trial tu kira idola lah. betul lah weh, bila kau jaga hubungan dengan manusia, jaga hubungan dengan Allah, inshaAllah semua bende Allah permudahkan. macam tu lah apa yang aku nampak dorang buat. well mestilah ada je aib dorang Allah tutup. but still cara dorang buat aku rasa nak jadi camtu gak. lebih kurang lah
pastu malam exam haritu kan stayup tak ingat dunia ((especially addmath pukul 4 pagi baru tido)), everytime rasa cam takmasuk, aku asyik ulang je dalam hati belajar lillahita'ala ((ni aku ikut tips sorang akak tu which is antara yang straight a's trial)). Alhamdulillah bangun pagi masih ingat semua bende and takblank masa jawab. dahla acah pelajar cemerlang je aku ni macam kasi tips pulak hahaha tapi result bukan boleh dibanggakan pun. lek kita slow slow. tengoklah tahun depan aku buat comeback. terkejut ko jah

papehal goodluck semua. cuti ni dah boleh kot start pro kan subject form 4, belek belek sikit buku form 5. tido peluk buku pun takpe, lek aku selalu buat. nampak lah gaya pelajar cemerlang sikit kan. bila junior lalu tepi, dia cam wahh akak ni tekunnya study sampai tidur peluk buku. hahaha
oh ni paling penting, jangan biar internet ambil banyak sangat masa kau. aku sedih gak ni aku taktengok lagi segala drama yang dorang cakap tu. takpe demi spm aku sanggup berkorban. ceh. kena cuba control sikit dengan phone tu zz notetoself gak ni online ws doplohpatjam takbenti. haih apa nak jadi. padehal bukan ada apa pun. all the excitement had gone lah. ada group monyet je yang tinggal hahaha penghibur siang malam. ahh rindu engkorang

"Sometimes the people that you love the most, those are the people that will hurt you the most."
ha betul lah tu. betul sangat tu (':(':(':

;ibu daftar empat minggu kalini. Allah.. give me strength;
;sama sama jaga hati. lepas spm ok. lepas spm;
;we'll see;

okbai. take care

No comments:

Post a Comment