Sunday, June 5, 2016

this stewardess has turn seventeen

Assalamualaikum.
wow aku tak expect langsung dis year punya birthday does feel different weh. probably sebab sama tarikh dengan hari guru yg gempak gile bapak tu haha. honestly aku rasa berbaloi sgt apa yg satu batch letak effort untuk hari guru tu. dia cam Alhamdulillah, budak enjoy, cikgu pun enjoy, pendek kata semua hv fun ah. bangga do sape tak bangga, batch sendiri kot yg buat cey

okay tinggal 150 lebih hari je nak spm beb, nampak ah aku busy study en dah bape bulan aku takupdate haha. well preparation tu aku mmg takleh guarantee lagi since ppt pun astaghfirullah baraiiyunn. tahla aku rasa aku dah put maximum effort tpi mybe sebab last minute punya belajar memang mimpi ah nak score. okay masa ada lagi, jgn giveup gais.
huhu btw tahun ni balik je dari hias dewan malam tu adik dorm tampal sticky note kat locker waa ingatkan dah besar ni budak budak tak celebrate dah birthday senior dorang haha i was wrong. thanks lah, nak pt3 pun sempat lagi eh korang haha. thanks jugak kat zaf membe katil sebelah sebab bagi chocolate hohoho dapnyew aku rasa dia ni cam special pun ada sbb f1 dulu pun katil sebelah aku tetiba f5 jumpa balik haha dia cam pembuka dan penutup life aku kat asrama hahahahaha dahla merepek. tapi memang malu ah bila dia cerita balik hidup zaman f1 dulu ya Allah.. banyaknye dosa aku hahaha


alright cuti penggal dua minggu ni memang memenggal otak aku dengan modul daurah bersepah, seminar seminggu wahhh entahla nak entahlah. tapi the best thing is Alhamdulillah tahun ni jumpa ramadan lagi. even takleh sambut first ramadhan dengan ibu ayah sebab dorang gi umrah hm sambut dengan abg pun jadi la haih. lonely do duk rumah seyes rasa sunyi dia. may everything goes well. may this ramadhan will be better than the last one. inshaAllah.

salam ramadhan. salam spm nak dekat. salam tujuh belas untuk diri sendiri. okbai