Friday, September 9, 2016

#roadtospm

gif image

Assalamualaikum.
Alhamdulillah thank to Allah for giving me the oppurtunities in answering the trial exam peacefully.
haha nak kata boleh jawab memang la boleh tapi wallahua'lam jawapan tu taktau la betul ke tak. setakat ni dapat bio je baru p1 ok je la cuma macam perlu lagi tinggi je sebab nak backup p2 hahahahaha banyak merepek do esei p2 tu ya Allah moga mood cikgu okay masa tengah tanda biar dia tanda dengan hati yg lembut dan gumbira biar markah pun ada pelangipelangi nanti amin kikiki
trial tiga minggu tu memang menguji kesabaran rasa nak muntah hari hari hadap buku weh tapi tu lah ni baru trial belum spm bruh. spm lagila sebulan kot. sikitttt lagi tu nak habis so kena kuatkan semangat lah kata nak naik pentas nanti ambik anugerah straight A+ inshaAllah usaha ni tak siasia (':

study bagai nak rak, jangan sampai time jawab exam nanti rak patah sudah.
goodluck gais pasni boleh tukar doakan trial to doakan spm!! moga berjaya sama sama huhu okbai salam sembelih lembu

No comments:

Post a Comment