Saturday, December 10, 2016

hello world

Assalamualaikum.
Alhamdulillah dah habis spm wohoo masa untuk tanam anggur sampai mereput zz tahniah untuk diri sendiri yang asyik buang masa je doing unproductive things such as tengok movie dgn drama tu. mmg kalau boleh cerita zaman tuk kaduk tu pun nak tengok Allahu cobaann. i'm seriously gonna find my job soon and earn moneyss yey selain memahirkan diri dengan memasak dan menjahit ahahahahahaha kabut ah lek la tu je pun

ok lah nak dijadikan cerita, i got dengue fever on the first week of spm's exam. haa gile tak gile. haha dah ujian kan nak buat cane kena la hadapi dengan tabah tsk tsk btw memang perit weh geram gile nak study tak boleh, rasa tak masuk je semua. yelah dah demam kan pening kepala semua datang serentak. pastu memang first week tu tak stay asrama pun habis paper terus balik, memang kena rehat kena kasi recovery treatment balik kat badan sendiri. koyok tu kalau boleh satu kepala nak tampal ceh over. aku cuak gak ni apa la nasib paper first first tu takut tak perform habis je. yela first first tu kan semua subjek bahasa memang time tu mengharap pertolongan Allah je kasi aku boleh lawan pening kepala tu pastu jawab exam leklok kasi curah semua idea. malam first kena demam tu lagi la rasa nak tutup semua kipas kat bilik study tu selubung kalau boleh 5 lapis selimut. sejuk dia takyah cakap ah nauzubillah dengan pening kepala lagi zz bersyukur sangat seminggu je demam tu hm banyak sangat dosa ah ni sampai tengah spm baru nak kena denggi.
tapi nasib baik takkena masuk airrr kat sepital mana tak nya segala jenis air ada kat rumah tu hundredplus la barli la banyak sangat takmampu nak balas jasa ibu ayah tolong bagi anak dia sorang ni hah sembuh :'( kalau takscore gak spm ni taktau lah ha ha ha

akhir sekali, saya nak cakap terimakasih dekat cikgu, kengkawan, ibu ayah yg banyak tolong tahun ni yelah biasalah tu tahun spm kan. pasni mana ada dah macam ni. doakan saya berjaya masuk uniiii!! haha dah besar dah taksangka dah nak masuk u. okbai!

No comments:

Post a Comment