Sunday, February 26, 2017

manusia bekerjaya

Assalamualaikum.
hai kengkawanzzz u should know how much i've been struggling untuk kembali menulis kat blog ni hahahahaha yek baca post title pun dah geli rasa nak muntah. ok lah harini saya nak cite lah sikit, eh tak pun just nak bagi cam appreciation post lah untuk membe kat hajra hahahaha

thanks sebab jadikan first experience aku keje after spm jadi cam sonok gile. nak kata takde stress tu tipu la, mesti ah ada kan lelagi bila ada sale tu asyik kena ot sampai malam je bapak takde life do sumpah, komisen dahla sikit hahaha but bila dgn korang cam boleh gelak balik ah ha nampak tak permainan dia kat situ hahahaha dengan kak qoma lagi nampak je ibu mengandung tapi perangai masuk air nak mampus hahahahaha beragak sikit akak bawak anak tu. rindu la wawa yg kuat terhibur padehal aku buat lawak low class je dia punya terhibur macam nak mati gelak tu hahahaha gelak muka sampai merah sampai nangis tu yg aku tak tahan tu. in the end aku pun gelak sampai sakit perut sbb tengok kau je hahaha dengan ain yg kuat bebel lagi sumpah macam mak nenek sesat kat kedai tudung tp tu lah dia punya bebelan tu yg melengkapkan hari hariku gitu hahaha and tak lupa yana em apa je eh haha sbb aku pernah takpuas  hati dgn kau jap sebab pandang slack cocok mata tu kang hahaha tapi in the end yana jugak jadi informer gaji dah masuk account ke belum kekeke
paling takleh lupa si qis takpun akishh haha baru masuk tapi perangai dah boleh masuk dengan aku. qis pun jadi cuak bila first day dia kat hajra aku cakap aku nak benti haha yela dia takut la tu kena buli ke apa kan sampai aku taktahan tu. ceh aku jiwa kental kot. and fatin yg buat last day aku jadi meaningful gila sebab drive kereta macam orang gila hahahahahaha sampai hon depan orked kuat nak mampus hahaha tapi malu malu pun tu la yg buat aku ingat kau. cik su manager yg baik hati pun saya suka sebab puji saya cantik hihihi saya tau tu. kak naz and kak kema yg selalu pasang radio tah pape hahahaha siap boleh karaoke lagi time gulung gulung tudung tu yg best tu hahaha kak lina jugak sebab banyak bagi tips pasal um!!!! goodluck sambung degree in chemistry weii doakan saya dapat masuk um gak. cita cita sejak kecik tu kot

ok papehal thanks sbb always spreadkan positive vibes kat hajra tu even time tu hari mendung, korang dah sedia jadi pelangi lah untuk aku cewah havva great day ahead and aku doakan moga sales banyak hahaha buat tutorial shawl utk cust lelawa cam aku buat tau kekeke
doakan saya bertahan sampai dapat uni nanti kat klinik gigi ni. so far Alhamdulillah la akak akak kat situ semua tak lokek ilmu langsung nak ajar pasal instruments dalam surgery room and overall pasal clinic lah. siap otw buat nota bagai ni hahahaha ko pikir aku rela ke buat tu ceh doc siap bagi assignment do suruh buat. dia cam nk tengok ah apa je yg aku dah belajar sejak keje kat situ ha. alang alang tu aku buat jela leklok notes tu kan mana la tau further dentist instead of medic nanti hahahaha doakan yg baik baik. lagi satu, doc siap suruh aku buat research pasal penyakit yg boleh berjangkit dari air liur dgn darah hahahahahahaha tu senanya doc nak tegur aku tu haritu aku cam buat mistake sikit ah dalam surgery room tu. nampak tak cara dia tegur tu cam halussssss je kan hahahaha nasib baik aku sedar kalau tak aku buat bodo je tu haha

ok lah memandangkan esok keje and hidup pun kena diteruskan, kan? aku undur diri dulu ah. bye semua lupakan yg semalam dan terus maju ke depan!!!!!!!
-kalau block dia boleh buat kau bahagia block je!! tak salah pun!! asalkan kau bahagia weh!!! hahaha ok ni tetiba